barkrachten gezocht

09 augustus 2019

Beste leden,

Wij zijn op zoek naar nieuwe kanjers die het leuk vinden om achter de bar te staan! Daarvoor zouden wij graag jullie hulp in schakelen.

Het gaat om bar krachten met de leeftijd vanaf 18 jaar die het leuk vinden om zo nu en dan een zakcentje bij te verdienen. Eigenlijk kan het gezien worden als een flexibele bijbaan! 

De diensten die door deze personen gedraaid worden zullen voornamelijk in het weekend plaatsvinden. Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden als vervanging van een van jullie, uiteraard tegen een vergoeding. Het is niet noodzakelijk dat iemand al ervaring heeft met bar werkzaamheden, maar enige ervaring is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Wat wel erg belangrijk is, is de leeftijd van de barkracht. Deze persoon moet minimaal 18 jaar oud zijn (i.v.m. de werktijden). 

De nood is erg hoog! Dus kennen jullie iemand of vind je het zelf leuk om wat bij te verdienen, dan horen wij dat graag. 

Volgende week zal ook een bericht op onze Ypelaer Facebookpagina geplaatst worden. Voor de Facebookgebruikers onder ons: delen mag!

Je mag contact opnemen met Maartje van Oosterhout via [email protected]

Wij willen jullie alvast hartelijk danken voor jullie hulp!!

Groet, 

De Paviljoencommissie. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek