Installeren van de ClubApp / digitaal afhangen

13 mei 2020


Installeren van de ClubApp.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om up-to-date te blijven met jouw club,  banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er e.e.a. uitgelegd hoe je deze acties kunt doen. 

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kun je inloggen. Zoek bv op “Ypelaer” of “Hilvarenbeek”  (HTC vind je niet !)

Inloggen Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer (8 cijfers lang). Dat staat op het uitgegeven pasje van de club. Je wachtwoord kun je opvragen door op ‘wachtwoord aanmaken’  te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Ook kun je hier bij de app inloggen als gast. Dit betekent dat je niet alles kunt bekijken in de app en ook geen banen kunt reserveren. 

Wachtwoord vergeten? Al eerder met de ClubApp gewerkt, maar je bent je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘nieuw wachtwoord aanmaken’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag aan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben maar bekijk allereerst je spam-inbox  en trek niet te snel aan de bel, er zit wat vertraging op de lijn (verzoek van KNLTB)

Baan reserveren Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering. Je kunt maximaal 7 dagen vooraf plannen (rechtsboven op de kalender drukken)

TIJDELIJKE SITUATIE Voorlopig kan er alleen met 2 tot 4 personen per baan worden gereserveerd, speeltijd 60 minuten, maximaal 1 x per dag en 5 x per week.

Het is helaas niet mogelijk om na een boeking nog mensen toe te voegen.
Je dient dan de reservering te verwijderen en daarna een nieuwe te maken.

Later zullen deze restricties worden aangepast maar zal ook worden bekeken hoe we in de toekomst het  “afhangen op afstand”  binnen onze vereniging verder gaan toepassen.

Mocht je echt niet verder komen, stuur dan een mailtje aan [email protected] 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek