MvB TRAINING (Miel van Berkel)

04 januari 2020

Wat een enorme eer en wat mooi om straks weer terug te zijn als trainer van HTC de Ypelaer, een club waar ik al sinds mijn 8e jaar rondloop, als echte Bekenaar.

Ik kan wel zeggen dat ik een kind van de club ben. Competities, toernooien en heel veel evenementen binnen de club zijn aan mij besteed geweest. Een club naar mijn hart met enorm veel mooie herinneringen.

Een aantal jaar geleden ben ik al enige jaren werkzaam geweest als trainer met Patrick de Rooy, Rob Goossens en Joost Crul. In die tijd ben ik ook begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf op het gebied van tennistraining maar ook personal training, bootcamp en bedrijfsfitness, tussenschoolse en buitenschoolse sportactiviteiten. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere trainers in deze verschillende disciplines.

Zoals aangekondigd zijn we aan het bouwen aan de toekomst van de tennisvereniging. Ik kijk er naar uit om een tennistrainer te zijn die meer doet dan alleen training geven. Daarnaast vind ik het een prachtige kans om aan de slag te gaan voor deze mooie club. We zullen nauw gaan samenwerken met het bestuur en de verschillende commissies.

Vanaf april 2020 zal ik het nieuwe gezicht zijn van HTC de Ypelaer.
Toekomstgericht gaan we bij HTC de Ypelaer hopelijk hele mooie zaken realiseren die de vereniging alleen maar ten goede komen.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Ik wens iedereen dan ook het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Een sportieve groet,
Miel van Berkel
06 3829 6215
[email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek