Samen met MvB TRAINING (Miel van Berkel) bouwt HTC de Ypelaer aan haar toekomst

01 december 2019

Beste HTC-leden,

zoals aangekondigd bouwen we aan de toekomst van onze tennisvereniging. Belangrijk onderdeel van deze toekomst is de trainer.

Naar onze mening betreft dat een rolinvulling door een professional die het gezicht is van de verenging. Iemand die helpt de vereniging te vernieuwen en te versterken.
Dit door in eerste instantie goede tennis training te geven, maar ook door een verbinder te zijn in de club. We hebben het een clubman/vrouw genoemd, een tennistrainer die meer doet dan alleen training geven.

In september zijn we begonnen met een zorgvuldig proces waarin dat profiel heeft vorm gekregen en we enkele partijen hebben uitgenodigd een voorstel te doen.
Naast Robert Timmermans, onze huidige tennistrainer, hebben we ook enkele andere partijen gevraagd een plan op te stellen.
Op ons verzoek heeft Roland van der Klei met zijn kennis en ervaring geadviseerd in het hele proces. We zijn hem daar zeer dankbaar voor.

Uiteindelijk heeft het bestuur de keuze gemaakt voor Miel van Berkel (MvB TRAINING). Robert Timmermans blijft dit winterseizoen onze trainer waarna we met veel waardering een langdurige samenwerking afsluiten.
Vanaf april volgend jaar is Miel van Berkel het nieuwe gezicht van onze vereniging.
Hij bruist van de ideeën en heeft ons overtuigd dat hij onze vereniging de boost kan geven die we graag willen realiseren. Zo zijn wij weer een stapje verder op weg naar een mooie toekomst van onze vereniging.

Binnenkort hoor je meer.  

Het bestuur  

Jack de Vreese
Alex de Jonge
Joost van den Meijdenberg
Jochem Meulesteen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek