UPDATE mbt CORONA

01 april 2020

Beste leden,

Het kabinet heeft in de strijd tegen het coronavirus op dinsdag 31 maart jl. de maatregelen verlengt t/m 28 april. Bijeenkomsten en evenementen met vergunnings- en meldplicht zijn nog steeds verboden tot 1 juni. Voor sportclubs en dus ook tennisparken geldt nog steeds dat ze gesloten zijn t/m 28 april. Wat betekent dit voor trainingen en competities na 28 april?

Het kabinet beslist dinsdag 21 april hoe Nederland verdergaat met de bestrijding van het coronavirus. Het gaat om de maatregelen die tot 28 april gelden, dus onder meer over het thuiswerken en de sluiting van scholen, sportclubs, restaurants en musea. Wat betreft de trainingen en competities wordt uiterlijk 28 april besloten of die weer kunnen starten of dat de maatregel verlengd wordt.

De KNLTB kan nu dus nog niet precies zeggen wat de consequenties zijn voor tennis, trainingen en de start van de competities na 28 april. Men houdt hierover nauw contact met NOC*NSF en VWS.

De KNLTB neemt nu geen overhaaste beslissing over het vervolg van de uitvoering van de competities. Men wil alle scenario’s goed afwegen en de juiste keuzes maken voor de lange termijn. Hierbij zal de gezondheid van onze leden altijd voorop staan. Het voorlopige uitstel van de competities tot begin mei zoals aangekondigd blijft staan. Dinsdag 21 april en uiterlijk 28 april weten we meer over de maatregelen en de betekenis voor sport.

Voorlopig blijft onderstaand nog steeds van kracht !!

De landelijke richtlijnen geven aan om alle sportwedstrijden en evenementen in Nederland tot en met 28-04-2020 af te gelasten.

Voor HTC de Ypelaer betekent dat voor deze periode:

  • GEEN wedstrijden IZC gespeeld zullen worden
  • GEEN dorpentoernooi 
  • GEEN paviljoen/bar open, blijft gesloten t/m dinsdag 28 april
  • GEEN ALV op 30-03-2020
  • GEEN "vrij tennissen" meer wordt toegelaten
  • GEEN voorjaarscompetitie in de maand april  
  • GEEN tennistrainingen 

Laten we hopen dat er snel verbetering komt, voorlopig houden we jullie op de hoogte via de website. 

Op de website van het RIVM vind je de laatste informatie, alsmede op de site van de KNLTB.

Groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek