tennisleraar

 
De tennislessen worden gegeven door Robert Timmermans, hij stelt zich even voor:
 

Mijn naam is Robert Timmermans,  geboren in 1968 en sinds enkele jaren woonachtig in Poppel (België).

 

Vanaf mijn 6e jaar ben ik begonnen met tennissen. Mijn eerste ballen sloeg ik bij RTV Quirijn.

Nadat mijn ouders verhuisden naar de Blaak in Tilburg ben ik op 11 jarige leeftijd gaan tennissen bij TCT.

Toen is het allemaal heel snel gegaan. Ik ben bij TCT op woensdagmiddag competitie gaan spelen en al vrij snel werd ik geselecteerd om bondstrainingen te gaan volgen.  Mijn leraren waren oa Henk van Hulst en Charles Meijs. Laatstgenoemde was ook mijn clubtrainer/coach bij TCT.

 

Nadat ik een aantal jaren in het 1e team van TCT had gespeeld besloot ik te gaan spelen bij TC Boemerang in Kaatsheuvel. Ik was 19 jaar en heb in dat jaar ook mijn A-licentie gehaald. Ik speelde toen competitie bij TC Boemerang en ging tevens als hoofdtrainer daar aan de slag.

Met TC Boemerang speelden wij de hoogste klasse landelijk in de herencompetitie en zijn we tweemaal 2e van Nederland geworden. Nadat ik een jaar ervaring in het lesgeven had opgegaan heb ik ook mijn B-licentie gehaald.

 

Na zo’n 8 jaren kwam er een eind aan het tijdperk TC Boemerang en heb ik 5 jaar in Oisterwijk lesgegeven bij Sla Raak en bij de Racketclub (is de tennishal in Oisterwijk).

Inmiddels was ik weer competitie gaan spelen bij TCT waar het eindelijk wel lukte om Nederlands kampioen te worden.  Ditmaal in de mixed competitie op zaterdag.

 

Na de periode Oisterwijk heb ik de switch gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik heb in deze periode veel ervaring opgedaan en altijd met veel plezier gewerkt.

 

Echter, mijn passie ligt bij de tennissport en zo besloot ik om wederom als tennistrainer te gaan werken. Nu wel als zelfstandig tennisleraar onder de naam Tennisschool Timmermans.  Tot voor kort was ik werkzaam bij TECO in Oisterwijk.

 

En nu mag ik aan de slag bij de Ypelaer. Ik heb er ontzettend veel zin in en wil langs deze weg het bestuur dan ook bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Ik zou nog veel meer kunnen vertellen maar dat bewaar ik graag voor op de baan en/of aan de bar!

 

Tot snel!

Met sportieve groet,

 

Robert Timmermans

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek