Baanreglement (en introducé)

Beste leden,

De bedoeling is om zo veel mogelijk leden de gelegenheid te geven om gebruik te maken van de tennisbanen en padelbanen. We zien dat het erg druk is op de padelbanen, hier zijn we blij mee, maar het geeft ook aanleiding om over het afhangen duidelijke afspraken te communiceren.  

Baan bespreken

Iedereen die op de baan staat is verplicht om via de ClubApp te reserveren, zodat een betere controle kan plaatsvinden (ook op rustige dagdelen). Dit reserveren kan al zeven dagen vooraf. Maar doe het wel correct, als je bv met 2 personen bespreekt wordt geacht dat je daadwerkelijk met tweeën op de baan staat (!)  

Speeltijd

De speeltijd voor alle banen is 60 minuten, met minimaal 2 spelers. Uitzondering hierop: padel op doordeweekse avonden, dan zijn 4 spelers vereist.  

Tijdsblokken

Om zo min mogelijk “gaten” tussen de reserveringen te laten vallen kun je bij padel bespreken op hele uren, dus 1900u 2000u etc. Voor tennis staan de tijdsblokken op een half uur, je kunt dus starten om 1900u, 1930u, etc. Je kunt banen reserveren tussen 09.00u en 23.00u alle dagen van de week.  

Aantal boekingen per week

Per week kun je maximaal 6 keer reserveren, zowel tennis als padel. Uitzondering hierop: voor padel op doordeweekse dagen na 18.00u, maximaal 3x per week.  

Aantal boekingen per dag

Je kunt maximaal 2x per dag een baan bespreken, maar niet na 18.00u 2x (zowel tennis als padel) Wil je 2x per dag, bespreek dan eerst na 18.00u een baan en daarna overdag.  

Maatje(s) gezocht

Ons bereiken steeds meer berichten van (nieuwe) leden die op zoek zijn naar een padel- of tennismaatje. Gebruik hiervoor de tool in de ClubApp en meld je hierin aan. Bij “groepen” kun je aansluiten bij tennis en/of padel of starters.  Bovendien kun je op dit nieuwsbericht reageren (!)

Introduce

Er bestaat de mogelijkheid om met een introduce te spelen, je geeft dan aan "Introducé toevoegen"  Je kunt maximaal 10 x per jaar een introducé uitnodigen. De kosten bedragen 5 euro per keer en worden via iDeal direct aan je doorberekent als je deze optie gebruikt

Baanverlichting

Ga bewust om met het zowel aan- als uitzetten van de baanverlichting, ben je de laatste, doe dan de verlichting op jouw blok uit! Om 23.00u gaat sowieso alle baanverlichting uit.  

Nog meer informatie

Op de website vind je nog meer informatie zoals “padelbanen reserveren” en het gebruik van de ClubApp. (o.a. maatjes)  

Tot slot

We gaan het reserveringssysteem nauwkeurig monitoren en waar nodig aanpassen, zodat iedereen zo goed mogelijk aan bod komt.   

Veel plezier op de baan.  

HTC de Ypelaer