IZC 2020

 

Je kunt je weer inschrijven voor de IZC 2020 (Interne Zomer Competitie). Wel willen wij van de ICC jullie nadrukkelijk vragen om het reglement van deze competitie goed te lezen.

Wij steken veel tijd en energie in het plannen van alle wedstrijden en met het beantwoorden van de vele mailtjes die binnen komen om wedstrijden te verzetten.

De commissie is zich er van bewust dat er altijd momenten kunnen voorkomen dat een wedstrijd niet door kan gaan en een verzoek tot wedstrijd verzetten gesteld wordt.

Wij willen ons echter sterker aan het reglement gaan houden, zeker als het gaat om het regelen van een invaller. Bij alle dubbelpartijen ben je verplicht om een invaller te regelen als je zelf verhinderd bent.

Wij hopen op jullie medewerking om niet zo maar “ het probleem” bij de commissie neer te leggen maar ook zelf actief op zoek te gaan naar een invaller als je zelf niet kunt. Ook met betrekking tot een dag of bepaalde tijd blokkeren gaan we scherp controleren.

Het is heel lastig plannen als je bijvoorbeeld inschrijft voor 2 onderdelen maar ook veel verhinderingen opgeeft. Zoals in het reglement staat: de commissie kan zonder overleg de blokkades verwijderen als men zich niet aan de regels houd.

Als we allemaal meedenken is het voor de commissie ook leuk om dit te organiseren.

Wij zien graag zoveel mogelijk inschrijvingen tegemoet zodat we een mooie competitie kunnen gaan inplannen.

Hierbij sturen we jullie de LINK om jouw inschrijving te ontvangen.

Let op: inschrijven kan tot zondag 16 Februari 23.59 uur!!

Met sportieve groeten, Interne Competitie Commissie (ICC).

De commissie is te bereiken via emailadres: '[email protected]'
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 505 1902

Address

Roodloop 2
5081 XZ Hilvarenbeek