bardiensten 2024

 Zelf inplannen bardiensten in 2024 

 Voor het (zelf)inplannen van de bardiensten gebruiken wij het KNLTB systeem. De volledige barplanning is opgenomen in KNLTB.club “Dienstenplanning” 

NIEUW in de planning bardiensten 2024

Op vrijdagen tijdens de KNLTB competitie zijn er 2 x 2 bardiensten. De eerste bardienst begint om 18.30 tot 22.00 uur. (vrijdagavond comp./vroeg) De tweede bardienst begint om 22.00 uur tot 01.00 uur. (vrijdagavond comp/laat) Gezien het late uur telt deze bardienst voor 4 punten, dus heb je aan 1 bardienst genoeg voor heel 2024 

De planning wordt opengesteld van 1 t/m 15 december om zelf je bardiensten voor 2024 in te plannen  !!!!!! MAAK  DAAR GEBUIK VAN.!!!!!!

Niet ingepland per 15 december dan gaan wij dat voor u doen.

Nog even voor de  duidelijkheid de spelregels.

  • Ieder lid welke 18 t/m 69 jaar oud zijn (peildatum 1-1-2024) moet voor 2024 minimaal 2 (twee) bardiensten inplannen
  • Liever geen bardiensten vervullen. Vul het formulier "Machtiging afkoop bardiensten“ (staat op de website) in en lever dit op tijd, voor 15 december 2023, in op genoemd adres. De afkoop kosten zijn 75,00 EUR.  Na 15 december is afkopen niet meer mogelijk. 
  • Mocht u toch verhinderd zijn, dan heeft u zelf de verplichting om met een ander lid te ruilen of voor een vervanger te zorgen. (zie lijst vervangers op de website)
  • Geen bardienst gedaan op geplande datum betekent een boete van 75,00 EUR.
  • Vrijwilligers zijn vrijgesteld van bardiensten.

Hoe zelf  in te plannen.

  • Gebruik de KNLTB ClubApp ( gebruik altijd de nieuwste versie) . Kies in de app voor “de Ypelaer”, kies “diensten” en je ziet direct welke bardiensten nog open staan. Daarna kun je direct zelf inplannen
  • Via website : www.ypelaer.nl  Kies bovenin voor “Mijn Club” inloggen en bardiensten inplannen.

Door skippen naar de volgende maand doe je vlak onder "Kalender". En onder "Lijst" zie je direct alle nog openstaande diensten.

Mocht het niet lukken stuur een bericht naar ; [email protected]

Succes met zelf inplannen  en dank voor medewerking namens,

Paviljoencommissie HTC de Ypelaer

 

INSCHRIJVEN of AFKOPEN IS NA 15 december NIET MEER MOGELIJK

 

Machtigingsformulier AFKOPEN Bardiensten 2024 HTC De Ypelaer.docx