reserveren van een baan

01 oktober 2021


OVERZICHT BANEN

Baan bespreken

Iedereen die op de baan staat is verplicht om via de ClubApp te reserveren, zodat een betere controle kan plaatsvinden (ook op rustige dagdelen). Dit reserveren kan al zeven dagen vooraf. Maar doe het wel correct, als je bv met 2 personen bespreekt wordt geacht dat je daadwerkelijk met tweeën op de baan staat (!)  

Speeltijd

De speeltijd voor alle banen is 60 minuten, met minimaal 2 spelers. Uitzondering hierop: padel op doordeweekse dagen vanaf 18.00u en in het weekend tot 18.00u, dan zijn 4 spelers vereist.  

Tijdsblokken

Om zo min mogelijk “gaten” tussen de reserveringen te laten vallen kun je bij padel bespreken op hele uren, dus 1900u 2000u etc. Voor tennis staan de tijdsblokken op een half uur, je kunt dus starten om 1900u, 1930u, etc. Je kunt banen reserveren tussen 09.00u en 23.00u alle dagen van de week.  

Aantal boekingen per week

Per week kun je maximaal 6 keer reserveren, zowel tennis als padel. Uitzondering hierop: voor padel op doordeweekse dagen na 18.00u, maximaal 3x per week.  

Aantal boekingen per dag

Je kunt maximaal 2x per dag een baan bespreken, maar niet na 18.00u 2x (zowel tennis als padel) Wil je 2x per dag, bespreek dan eerst na 18.00u een baan.  Bij padel zit er minimaal 60 minuten tussen 2 boekingen !

Ondervind je problemen om toch een padelbaan te reserven voor bv een singlepartij, stuur dan tijdig een mailtje naar [email protected] 

Maatje(s) gezocht

Ons bereiken steeds meer berichten van (nieuwe) leden die op zoek zijn naar een padel- of tennismaatje. Gebruik hiervoor de tool in de ClubApp en meld je hierin aan. Bij “groepen” kun je aansluiten bij tennis en/of padel of starters.  Bovendien kun je op dit nieuwsbericht reageren (!)

Introduce

Er bestaat de mogelijkheid om met een introduce te spelen, je vinkt dan "imtroduce toevoegen" waarna je via iDeal 5 EUR overmaakt. Je kunt maximaal 10x per jaar een introduce uitnodigen.  

Baanverlichting

Ga bewust om met het zowel aan- als uitzetten van de baanverlichting, ben je de laatste, doe dan de verlichting op jouw blok uit! Om 23.00u gaat sowieso alle baanverlichting uit.  

Nog meer informatie

Op de website vind je nog meer informatie zoals het gebruik van de ClubApp. (o.a. maatjes)  

Tot slot

We gaan het reserveringssysteem nauwkeurig monitoren en waar nodig aanpassen, zodat iedereen zo goed mogelijk aan bod komt. En hopelijk kunnen we binnenkort ook weer genieten van een drankje in het paviljoen of op het terras.   Veel plezier op de baan (!)  

HTC de Ypelaer 

Overzicht banen.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Frans Groenen 02-11-2023 14:11

Ik stuur je een mailtje Marina

Marina Verwaal 02-11-2023 12:00

Ik heb voor vanmiddag naan gereserveerd staan om 16 uur maar die wil ik verschuiven vanwege het weer en dat lukt niet . Ik kan deze ook niet annuleren zie ik. Er staat een introducee in de reserevering Kan iemand daarmee helpen?

Frans Groenen 17-01-2022 17:01

@John, dit wordt spoedig opgelost zodra het doek van de nieuwe hoofdsponsor binnen is

John v/d Sande 15-01-2022 13:37

Ik zie dat het doek "van Gool" verplaatst is. En dat "Hiltri" verdwenen is. Echter met digitaal afhangen staan beide er nog in. Dit is enigszins verwarrend, zeker nu het weer drukker gaat worden. m.vr.gr.

Gerard Ehren 19-08-2021 11:47

Jullie hebben alles goed geregeld, petje af.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen